Kontakti

Na shkruani

Kjo platformë është zhvilluar me qëllim që të ju mundësohet klientëve të shkruajnë e-mail për informatat që ju duhen në lidhje me rezervimet apo pyetje mbi shërbimet tona. Lami Palace i dedikuar me përgjegjësi të lartë ndaj klientëve do të trajtoj të gjitha kërkesat me seriozitet të plotë.

Informatat tuaja që do t’i shkruani gjatë formës së  kontaktit do të trajtohen me konfidencialitet të plotë.

Na kontaktoni

Tel.

044 681 868
049 554 063
049 140 256

Na shkruani

Për çdo pyetje sygjerim apo vërejtje na shkruani:

info@lamipalace.com

Na vizitoni

Adresa

Rr. Brigada 123, Shirokë Suharekë

Vendi i ëndërrave tuaja!

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

 

MË SHUMË

 

Përjetoni botën përrallore!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të paharrueshme për ahengun tuaj.

Çdo gjë është e dizajnuar me përsosmëri duke filluar si nga detajet më të vogla deri tek ato më komplekse.

Përjetoni momentet imagjinare duke zgjedhur LAMI Palace për ahengun tuaj. Shërbimi cilësor, hapësira deri në 600 persona dhe mikëpritja janë ato që

LAMI Palace është vendi i ëndërrave tuaja!

Recepsion

Mëngjes

TV Digjital

Wi-Fi

Kondicioner

Parking

Restaurant

Sallë Konferencash