Menu

Menu

Pijet e ngrohta
Pijet Joalkoolike
Pijet Alkoolike
Paragjellat
Sallatat
Supat
Pastat
Mëngjesi
Pizza
Mishërat
Peshku
Ëmbëlsirat
Birrat
Verërat
Ekstra
Espresso 0.50 €
Nescafe 0.50 €
Caffe Americano 0.50 €
Machiato 0.50 €
Bambi 0.50 €
Double Espresso 1.00 €
Çaj 0.50 €
Cappuccino 1.00 €
Ujë natyral 0.25L 0.80 €
Ujë natyral 0.75L 2.00 €
Ujë mineral 0.25L 0.80 €
Ujë mineral 0.75L 2.00 €
Lëng molle 1.00 €
Lëng dredhëze 1.00 €
Lëng pjeshke 1.00 €
Lëng boronice 1.00 €
Lëng portokalli 1.00 €
Coca Cola 1.00 €
Coca Cola Zero 1.00 €
Schweppes 1.00 €
Schweppes Tonic 1.00 €
Sprite 1.00 €
Fanta Orange / Exotic 1.00 €
Lemon Soda 1.00 €
Laçin 1.00 €
Sola 1.00 €
Ice Tea 1.00 €
Golden Eagle 1.00 €
Red Bull 1.00 €
Raki Shtëpie 0.50 €
Raki Rrushi 0.50 €
Raki Kumbulle 1.00 €
Raki Molle 1.00 €
Raki Dardhe 1.00 €
Smirnoff Ice 2.50 €
Jägermeister 3.00 €
Stock 2.00 €
Chivas Regal 3.00 €
Bacardi 2.00 €
Baileys 3.00 €
Vodka 2.00 €
Martini 2.00 €
Jack Daniels 3.00 €
Paragjellë e ftohtë
(proshutë, suxhuk, djath)
3.00 €
Pomfrit 1.50 €
Pomfrit me djath 2.00 €
Sallatë shtëpie
(domate, spec, tranguj, qepë, ullinjë, djath)
3.00 €
Sallatë shope
(domate, tranguj, qepë, djath)
2.50 €
Sallatë greke
(domate, tranguj, qepë, ullinjë, djath)
2.50 €
Sallatë tuna
(tuna, domate, tranguj, qepë, ullinjë)
3.00 €
Sallatë pule
(copëza file pule, domate, tranguj, ullinjë)
3.50 €
Sallatë e gjelbër
(marollë, tranguj, qepë)
1.50 €
Sallatë mikse
(domate, tranguj, djath, ullinjë, qepë, patate)
2.50 €
Sallatë patate
(patate, qepë)
2.00 €
Perime të fërguara 3.00 €
Kërpudha të fërguara 3.00 €
Supë pule 1.50 €
Supë viçi 1.50 €
Supë kërpudhash 2.00 €
Supë brokoli 2.00 €
Supë domatesh 2.00 €
Makarona Boloneze
(mish i bluar, sos domatesh)
3.00 €
Makarona Arabiata
(proshutë, mish i bluar, spec djegës)
3.50 €
Makarona Karbonara
(proshutë)
3.00 €
Makarona Tortellini me djath 4.50 €
Makarona Tortellini me spinaq 4.50 €
Shpageta Linguini
(karkaleca, sos domatesh, hudhër)
5.00 €
Shpageta Boloneze
(mish i bluar, sos domatesh)
3.00 €
Shpageta Arabiata
(proshutë, mish i bluar, spec djegës)
3.50 €
Shpageta Karbonara
(proshutë)
3.00 €
Omlet me proshutë
(vezë, përshutë, djathë, dekor)
2.50 €
Omlet me djath
(vezë, djath, dekor)
2.50 €
Omlet mix
(vezë, perime, dekor)
2.50 €
Picë Margarita
(kaqkavall, sos domatesh)
2.50 €
Picë LAMI
(kaqkavall, sos domatesh, suxhuk, proshutë, kërpudha)
3.00 €
Picë Tuna
(peshk tuna, kaqkavall, qepë, sos domatesh)
3.50 €
Picë Proshutë
(proshutë, kaqkavall, sos domatesh, kërpudha)
3.00 €
Picë Vegjetariane
(kaqkavall, sos domatesh, speca, qepë, kërpudha)
3.00 €
Picë Fungi
(kaqkavall, sos domatesh, kërpudha)
3.00 €
Pleskavicë me sos
(sallatë, pomfrit)
3.00 €
Pleskavicë Sharri
(kaqkavall, sallatë, pomfrit)
3.50 €
File pule me sos
(sallatë, pomfrit)
3.50 €
Ramstek kocka me perime 7.00 €
Ramstek
(perime, pomfrit)
7.00 €
Biftek
(perime, pomfrit)
9.00 €
Taraget
(perime, pomfrit)
7.00 €
Muskuj në pjatë
(perime, pomfrit)
7.00 €
Muskuj në tavë
(perime)
7.00 €
Skënderbeg
(perime)
8.00 €
Kombinim mishi
(file pule, taraget, ramstek, perime)
7.00 €
Medaljon
(perime)
9.00 €
Mish viçi
(perime)
9.00 €
Kombinim skare
(file pule, pleskavicë, taraget)
6.50 €
Menu shtëpie 10.50 €
Mish për 2 persona
(perime)
13.00 €
Mish për 3 persona
(perime)
18.00 €
Mish 1kg
(perime)
25.00 €
Pulë në pjatë
(sallatë, pomfrit)
6.00 €
Pulë në tavë 6.00 €
1/2 Pulë
(sallatë, pomfrit)
3.00 €
Rizoto me perime 3.00 €
Rizoto keri sos
(copëza pule)
3.50 €
Karkaleca 10.50 €
Troftë
(perime, pomfrit)
6.00 €
Levrek
(perime, pomfrit)
9.00 €
Koc
(perime, pomfrit)
7.00 €
Akullore 1/2 porcion 2.00 €
Akullore 1 porcion 1.50 €
Trileq 1.00 €
Torte me karrot 1.50 €
Milka 1.50 €
Snickers 1.50 €
Cheese Keks 1.50 €
Raffaello 1.50 €
Choco Banana 1.50 €
Plazma 1.50 €
Krikëll 0.33 1.00 €
Krikëll 0.50 1.50 €
Birra Peja 1.00 €
Birra Prishtina 1.00 €
Birra Skopsko 1.00 €
Birra Lasko 1.50 €
Birra Tuborg 2.00 €
Birra Heineken 2.00 €
Verë Chardonnay 0.25 3.00 €
Verë Vranac 0.25 3.00 €
Verë Vranac Procord 3.50 €
Verë Theranda Rhine Riesling 0.75 10.00 €
Verë Theranda Franconia 0.75 10.00 €
Verë Theranda Gamay 0.75 12.00 €
Verë Theranda Pinot Blanc 0.75 14.00 €
Verë Theranda Pinot Noir 0.75 18.00 €
Verë Theranda Sauvignon 0.75 20.00 €
Verë Theranda Hisari 0.75 30.00 €
Verë Theranda Passito 0.5 35.00 €
Verë Suhareka Rizling Italian 0.75 8.00 €
Verë Suhareka Vranac 0.75 10.00 €
Verë Suhareka Chardonnay 0.75 14.00 €
Verë Suhareka Cabernet Sauvignon 0.75 14.00 €
Verë Suhareka Roze 0.75 10.00 €
Verë She White 30.00 €
Verë She Rose 35.00 €
Verë She Red 40.00 €
Verë Vranac Procord 0.75 14.00 €
Verë Vranac 0.75 10.00 €
Verë Cabernet Stone Castle 20.00 €
Verë Chardonnay Stone Castle 25.00 €
Pogaqe 1.00 €
Petalkë 1.00 €
Djath i fërgun 2.50 €
Kaqkavall i fërgun 2.50 €
Speca me ajkë në tavë + pogaqe 2.50 €
Speca porcion
4 copë
1.50 €
Lëng 1.50 €

Mikëpritja & Komoditeti

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

Më shumë

Akomodimi

më shumë

Restauranti

më shumë

Salla e Dasmave

më shumë

Salla e Konferencave

më shumë

Vendi i ëndërrave tuaja!

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

 

MË SHUMË

 

Përjetoni botën përrallore!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të paharrueshme për ahengun tuaj.

Çdo gjë është e dizajnuar me përsosmëri duke filluar si nga detajet më të vogla deri tek ato më komplekse.

Përjetoni momentet imagjinare duke zgjedhur LAMI Palace për ahengun tuaj. Shërbimi cilësor, hapësira deri në 600 persona dhe mikëpritja janë ato që

LAMI Palace është vendi i ëndërrave tuaja!

Recepsion

Mëngjes

TV Digjital

Wi-Fi

Kondicioner

Parking

Restaurant

Sallë Konferencash