Restauranti Ditor

Restauranti ditor

Me një ambient të këndshëm dhe të përshtatshëm për të gjitha moshat, me një staf të kualifikuar dhe mikpritës Restaurant Lami ju ofron momente të paharrueshme për ju dhe miqtë tuaj. 

Restaurant LAMI ju ofron specialitete nga kuzhina me cilësi të lartë me menu të begatshme. Duke filluar nga ambienti freskët dhe komod, parkingu i mjaftueshëm deri tek këndi i lojërave për fëmijë. 

Mikëpritja & Komoditeti

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

Më shumë

Akomodimi

më shumë

Restauranti

më shumë

Salla e Dasmave

më shumë

Salla e Konferencave

më shumë

Vendi i ëndërrave tuaja!

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

 

MË SHUMË

 

Përjetoni botën përrallore!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të paharrueshme për ahengun tuaj.

Çdo gjë është e dizajnuar me përsosmëri duke filluar si nga detajet më të vogla deri tek ato më komplekse.

Përjetoni momentet imagjinare duke zgjedhur LAMI Palace për ahengun tuaj. Shërbimi cilësor, hapësira deri në 600 persona dhe mikëpritja janë ato që

LAMI Palace është vendi i ëndërrave tuaja!

Recepsion

Mëngjes

TV Digjital

Wi-Fi

Kondicioner

Parking

Restaurant

Sallë Konferencash