Salla e Konferencave

Sallë Konferencash

Lami Palace ofron salla konferencash dhe sallë takimesh me konfigurime te ndryshme të pershtatshme për një konferencë, kurs trajnimi, seminar ose për takime të biznesit. Gjatë eventit ne mund të organizojmë ushqime te shpejtë, pushime kafe dhe dreka te ndryshme. Gjithashtu ne ofrojmë ushqim private të biznesit nga menuja e veçantë në restorantin tonë. 

Lami Palace është vendi ideal për takimet tuaja të biznesit,ju ofrojmë sallë konferencash me një shërbim perfekt dhe mjedis ideal. Salla me kapacitet 30 vende , e përshtatshme për takime biznesi private dhe kurse trajnimi, e kompletuar me të gjitha facilitet e nevojshme. Salla ka ndriçim natyror, e pajisur me foni, video projektor, mikrofona, ajër të kondicionuar, WI-FI, simultant, sistem ventilimi, flipchart. 

Mikëpritja & Komoditeti

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

Më shumë

Akomodimi

më shumë

Restauranti

më shumë

Salla e Dasmave

më shumë

Salla e Konferencave

më shumë

Vendi i ëndërrave tuaja!

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

 

MË SHUMË

 

Përjetoni botën përrallore!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të paharrueshme për ahengun tuaj.

Çdo gjë është e dizajnuar me përsosmëri duke filluar si nga detajet më të vogla deri tek ato më komplekse.

Përjetoni momentet imagjinare duke zgjedhur LAMI Palace për ahengun tuaj. Shërbimi cilësor, hapësira deri në 600 persona dhe mikëpritja janë ato që

LAMI Palace është vendi i ëndërrave tuaja!

Recepsion

Mëngjes

TV Digjital

Wi-Fi

Kondicioner

Parking

Restaurant

Sallë Konferencash