Salla e Dasmave

Vendi i ëndërrave tuaja!

Nëse planifikoni një aheng familjar apo edhe një event të biznesit tuaj, LAMI Palace është vend i përsosur për ngjarjen tuaj të veçantë. Një objekt i mirëmbajtur dhe modern me një hapësirë të mjaftueshme i përbërë që nga salla e dasmave, salla e konferencave, restauranti ditor e deri tek hoteli është i njohur për aftësitë e tij për të akomoduar të gjitha llojet dhe madhësitë e ngjarjeve.

Me një staf profesionistësh dhe përvojë shumë vjeçare LAMI Palace ofron menu të pasur për ahengun tuaj me të gjitha llojet e ushqimeve më cilësore dhe jo vetëm kaq por në kuadër të LAMI Palace dhe stafit, ajo që na bënë të veçantë është mikpritja dhe shërbimi cilësor duke u përkujdesur kështu deri në detajin e fundit.

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të paharrueshme për ahengun tuaj.  Çdo gjë është e dizajnuar me përsosmëri duke filluar si nga detajet më të vogla deri tek ato më komplekse.

Përjetoni momentet imagjinare duke zgjedhur LAMI Palace për ahengun tuaj. Shërbimi cilësor, hapësira deri në 600 persona dhe mikëpritja janë ato që LAMI Palace është vendi i ëndërrave tuaja!

Mikëpritja & Komoditeti

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

Më shumë

Akomodimi

më shumë

Restauranti

më shumë

Salla e Dasmave

më shumë

Salla e Konferencave

më shumë

Vendi i ëndërrave tuaja!

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

 

MË SHUMË

 

Përjetoni botën përrallore!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të paharrueshme për ahengun tuaj.

Çdo gjë është e dizajnuar me përsosmëri duke filluar si nga detajet më të vogla deri tek ato më komplekse.

Përjetoni momentet imagjinare duke zgjedhur LAMI Palace për ahengun tuaj. Shërbimi cilësor, hapësira deri në 600 persona dhe mikëpritja janë ato që

LAMI Palace është vendi i ëndërrave tuaja!

Recepsion

Mëngjes

TV Digjital

Wi-Fi

Kondicioner

Parking

Restaurant

Sallë Konferencash