EUR
Shiko të gjitha dhomat

Hoteli

50

100

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

101

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

103

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

104

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

105

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

106

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

107

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

108

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

109

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

110

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

111

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

112

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

113

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

116

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

117

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

118

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

120

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

121

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

122

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

123

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko
50

124

Rekomanduar:
Nr.personave:
shiko

Vendi i ëndërrave tuaja!

Lami Palace të gjithë klientëve ju ofron akomodim modern të kombinuar me aktivitete relaksuese.

Planifikimi ynë është menduar me kujdes duke përfshirë parimet e harmonisë në rritje dhe një ndjenjë të zgjeruar të vitalitetit dhe gëzimit. Ne jemi një nga hotelet më luksoze të zonës.

 

MË SHUMË

 

Përjetoni botën përrallore!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të paharrueshme për ahengun tuaj.

Çdo gjë është e dizajnuar me përsosmëri duke filluar si nga detajet më të vogla deri tek ato më komplekse.

Përjetoni momentet imagjinare duke zgjedhur LAMI Palace për ahengun tuaj. Shërbimi cilësor, hapësira deri në 600 persona dhe mikëpritja janë ato që

LAMI Palace është vendi i ëndërrave tuaja!

Recepsion

Mëngjes

TV Digjital

Wi-Fi

Kondicioner

Parking

Restaurant

Sallë Konferencash